Massaka,Killa Hakan,Ceza,Gekko-g-Katliam şarkı sözleri Yeni
Yazar
Konu: Massaka,Killa Hakan,Ceza,Gekko-g-Katliam şarkı sözleri Yeni Paz Ocak 11, 2009 10:45 pm
Ceza Karanlığı isteyen kim buyrun önden buyursun Bizi buraya kim ittiyse iyi baksın biz nerdeyiz Biz massaka ile heryerdeyiz Korksun yağmur dinmez el verin Ararsan belayı 34 te yada 36 da bulursun Kan kunduz ben bal porsuğu katliam bu can gider katliam bu can gider Sen erkeklikten bahsetme tüm akarsular kan olur Karnınsa doymaz hiç biraz kamer s*k yavrum İstekler bitmez fazla iste arsız olda burnun kırılsın Yer altında biz fareler Rap her bir yönde pareler Sen dokuz candan bahsetme lan hep açık kaldı yareler Başı dertten kurtulmaz biz burada en sert rhym la gelenler Kız kurusu gibi evde kalmış rap çi akıllı ol s*kerler
Killa hakan Killa gangsta killa killa harbi crime Killa gangsterdir tam suratınıza bam bam!! Usul sokulur adamlarım maskeleri sessiz Korkudan ağlarsın kalırsın nefessiz Bizde hep kavga hemde ölümüne bunu bil ha Benim asıl adım(black rambo killa) Bak işte orda gölgeler orda birileri var Geceleri işte böyle korkarsın neden ağlarsınki yar Geçilmemiş aşılmamış saklı sınırlar Uzaktan sesler geliyor sanki ölüler fısıldar İçimdeki hayvan suskun sakin izler Çalılık ardından beni sanki cin periler dikizler Sisler yoğun tenha köşede boğul Tek tek batır kemikler kırılsın çatır!!!
Gekko-g Yine geldim yine gekko Damardan harbi ghetto Sıfatını önümden çek lo Massaka yaparız hep home Yine geldik yine serttik Rap lerin en sertini 36 korkutur her mahallenin en mertini İstedim ... mother fucker filmi Ceza ve killa in the city psycho Korkunç peşinden gelen hep yorgun Çünkü hızlıyım Kafamı s*kme bak kızmiyim nolur Otur oturduğun yerde Kefenini kefenini evine perde yaparım Rapi ni yüzüne çabucak çakarım Sonrada parçadan çıkarım
Massaka Bu bir katliam kafanıza s*kar!! Karanlığa seslendim şeytanla dertleştim Sokakta taş kan içinde beslendim Ne pes ettim Piçlere rest çektim 36 gecesinde nöbetimi bekledim Gel bizim bataklığa anında bağlan Sokaklar katliam analar kan ağlar Bu ortan için(yeah!!)tüm canlar feda Kreuzberg kara bela kreuzberg dile ceza Kara kara sokaklar etraflar pislik Kim gelirse gelsin hepsini s*ktik Gökyüzünün altında adamlarımız bekler 36 savaşı haydiyin askerler…
Massaka,Killa Hakan,Ceza,Gekko-g-Katliam şarkı sözleri Yeni