Sert tavrım varmış her gittigim yer daralırmış Kırıkmış kalpler kırgınmış kızgınmış bana Ne iştir anlamadım ki nasıl iştir böyle buu Daha düne kadar kimse vermedi bize Bir bardak suu Türkçe rap dedik işte yapıyoruz Buyrun burdayız Basımız belada olsa bile Raplerle burdayız Bazı zaman şurdayız Bazende orda burda ama arıyoruz Elbet bulacagız seni birgün turna Karanlık kırıklar altında görünen tek gözler Adamı çıldırtan agır manalı sözler Tövbeler dedin kaç kere dedin dedin bozdun Tüm haklarını kullandın sen kalmadı ç.... kosun Yosunlar tutmuş kulaklar Temizlensin iyice bakının Ayaz kaplı ve Killa hakana takılın Yıkılın sessiz sakin toz kaldırmadan yaylan 36 geldi mi çoktan ok çıkmış olsun yaydan
Ayaz Kaplı
Uzak durmaa öyle gel yanıma Yaklasma öyle bak yetti canıma Her an hazırım ben hem mezara Bakma bana öyle gelirim nazara
Killa Hakan
Dolanın gezin bakın durunuz meşhurdur köprü galata Ne isimler gömüldü gitti balıklar oldu salata Yatağa yattın kişiye dikkat et Yaratık sanki bir yılan Her yaptıgı harekete uyuz kap Nasıl olsa başka bi beat alcan Bu işler örnek böyle gelmiş böyle sigarasını çakmalı Bir gülle bir yaz geçmiyor harbiden hepsine bakmalı Her çiçekten tatmalı yan yanada atmalı Ghettoda işler böyle var bi gün yoksun yarın sar Karla boyansın dolsun sokaklar lüle lüle kar Sen şimdilik rahat ol her partide kumar Oynadıgın bu tek ton kumar yaptıgın senin son numaran Killa ismini duydumu titreyip yerinde oturcann Bastan asagıya anla dinle katılması dert bi oyun Hala mahsun rolüne girme devrilecek boyun Soyun istedigin yerde kudur bu iş böyle budur Pislenmiş vucudu elbet temizleyecek tek sudur
Ayaz Kaplı Uzak durmaa öyle gel yanıma Yaklasma öyle bak yetti canıma Her an hazırım ben hem mezara Bakma bana öyle gelirim nazara