Ceza Üsküdar Kadıköy Kreuzberg kalkın Olsun rap gençler ayağa kalkın Eko fresh Killa ve Ceza ile Emre Sulanır her çık sadece dinle Akşit baba hadi beat i kes sen hadi Bil ki biz geriye düşmeyiz Hepimiz birliğiz Vakitsiz öteni kestik biz Çözülemeyecek olan en son değilmiyiz Gel de bas senide ekipteki killa Senede gaz bu rap ise bana has Sakın okan defans Sabır gibi bi rans çik çik aa Benim o rap geceye bes kala etme naz Büyük buluşma bası bozukların Ve de biz prime time dinlenen rhyme yazarız Taki ölene dek dostluğumuz bozulmasın Eğer ki kardeş olamazsak güneşte dogmasın.
Eko Fresh Bu bölüm Almanca
Killa Hakan Kreuzberg city mekanım KimliĞimde 36 huuu Killa bağdat hırsızının cüzdanını çaldı kuu Dimdik durur yürü yıkılmaz sağlamdır merkez Türk rapi artık popüler bunu bilir herkes Yavaş yavaş yaklaş adım adım gel hadi heyy Bi problem varsa çık karsıma görüşelim neyy Ufak ufak yaklaş adım adım gel hadi heyy Geldi 88 serseriler neyy Tuhaf bir elbise kıyafet giymiş bakar Her sidikli geçen güzel bi gangster kalbi yakar İlk basta boldur dolu olur tepsi Bir anda gelir bir anda kaybolur hepsi Boynunda kolye künye diğerinde eksi Acaba dünyada tek o mu kalmış seksi Tilki kurnazdır akıllı vede hırsız tilki Bu alemde yalan söyleyene girsin tilki s() Şimdiki gibi bırak gangsta alemi burda Burda bir ayağın kur öbürü çukurda Bu ne de beatler akıl almıcak featler Vursun bass oynasın etrafımda yiğitler Sokakların sesi rüzgar gibi esti Sesti uzaktan gelen nefesi kesti Şimdi parçayı dinle harbi rapin hası Nasrettin hocanın kasrı akşit babanın bası
Summer Cem Bu bölüm Almanca
Emre Baransel Bakın bu cool Sakının ve akıllı yok En steril yumurta yoksa ortada yoktur faul Yolda uzun bi hoool strol degil bu gol Çözemedi yalan rüzgarından dedektif pol bile anahtar sol ile çek dile bunu getir dile Yoktur dilimde hile mile Rapim ilaç yüregimdeki sile meditasyon degil de Doymayanlar dicek yine emre yineee Ve de ‘e’ de kafayı yiyenler zafere giderse emirsede Hiç bi şey göründügü gibi degildir ve everestin doruğunda bu devinim devrim yapılır evrim geçirdim evrim teoresi çöktü çevrim dışı kaldı Döndün nevrim şeklim… fe.. Ka-dı-köy se adı yaşa 5 basar extra ... 5 ... tuş oldun artık arşa değmez paşa sus kaşar Kreuzberg bu Kadıköy Kadıköy bu kreuzberg Kreuzberg bu Kadıköy Kadıköy bu kreuzberg Kreuzberg bu Kadıköy Kadıköy bu kreuzberg Kreuzberg bu Kadıköy Kadıköy bu kreuzberg