Konu: Killa Hakan feat. Ceza & Gekko - Birikim Paz Ocak 11, 2009 10:53 pm
2007'den 2008'e ceza - killa hakan - gekko - altın parmak
CEZA
ben kaba sığmam kurala uymam 36-34 yeni sayfam herkes dertli sert şen vede mert kadıköy kreuzberg hep tek başa dert
benim işimdir aşı paslamak bekle ki gelecek postacı kaç zaman geçti aradan umutsuzlukla beklemekse iş benim iş bitmiş o zaman yan yatık biraz para yapıyım derken elin kirlenir küçük yara verim derken kan gelir durmaz iki elin kanda olsa arkadaş satılmaz bir elin yağdaysa öteki bala sokulmaz kimi gider vakitsiz gün geçmez hiç paniksiz dayaksız yatmış kalkmış olsan bu böyle kader gereksiz olsaymış fatal doğmazmış nedense olmaz hiç birşey kulaksız olmak şart biraz ve hep dik rampam etnik olur her iş benim ektim oldu tarla beni bekleyen sabırla beklerse o zaman anlar her an parladım ben vicdanım azapla kaplı düşeceğim yerdeyim sormaki kaç katlı eğerki göz yaşların akmışsa hep içine doğru ellerimle gömdüm gülü taa kalbime, soldu ne basiret umrumdadır nede kaldı hevesim. bende artık bilmiyorum ben ne zaman doğdum yelkenim dümenim yok yalandan bir kaptanım gerçek olmak lazım biraz ne aslan ne kaplanım ben yazdıkça açıldım rüzgar beni savurdu belki bugün burdayım yarınsa bende meçhulüm
KİLLA HAKAN
gözlerime bakma derin sokak beni salmaz bakma öyle serin killa'nın kanı yerde kalmaz uykularda rüyalar duygularda hisler damardan rap dinlemezsen başlar krizler pompalar kalbim hiphopu çeker bir nefeste bedenim ghettoda saklı kanlı pitbullar kafeste her adım yaş yarıldı çeşme başında kaş salla beni bağlamaz kendi düşen ağlamaz laf anlattım dinleme sen o zaman yokluğunu bi incele bunaldıysan rahatlat başı kendini bi kaşı kuduz it gibisin aynen geçmiş sana aşı göz yaşını damla akar her attığım şamarla kalbin için özüm göz nurun sözüm akıllı olmazsan saçılır her bir yana közün konar üstüne toz yoo killa is the boss vede kompleksin artar senin karınca bile tartar hele bi hat kor sert by boxing tight fight club gel hadi kafanda fay uzaktan konuş biraz öyle hadi lay lay lay bi gece hayatın bitecek rest in peace bay bay bay vurduranlar inceden okuduk rapi candan bıkmak yok bezmek yok ölümüne de usansan kuşansan adil saklı gelir katil sus heryer donmuş her yer buz
GEKKO dedim ulan bu kaybolan bir rap değil iyi şarabı beklettim dizlerini titrettim baby şimdide geldim crazy değişik style yine okey yinede realim how me everyday all day rhymlarımın her biri bir biriyne birleşir birleştikten sonra bedenime yeni bi rhyme gelir durun daha gitmeyin oturuyoduk nolur bekleyin bunu hepiniz iyice dinleyin işte bunada stil denir çok biliyomuş gibi konuşuyom evet biliyom bunu sende biliyon bir milyonda biliyom ben her birini yeniyom sürüklüyom yanımda hala aynı rhyme evet biliyom bıkmadımı dersini bu can s*kıldı çünkü ben işi biliyom eser sımsıcak bir flow sanarsın tornedo ellerimde mic tetik sözlerimde ceplerimde full ammo sözler bir zarfın içine sığacak kadar ince blow [...] Gekko diyince down...