Konu: killa hakan-bir aşk parçası (feat.selda) Paz Ocak 11, 2009 10:54 pm
BİR AŞK PARÇASI
KİLLA HAKAN Geceler karanlik ışıklar sönük bu gece sans bana döndü belli tel tel uzun saclarin yine gözümün önüne geldi rüzgarin esintisiyle gelen mis gibi kokundu sasirdim sanki ecel geldi bana bir an dokundu büyülüyor gözlerin etkiliyor birden simsek carpti bakis melek okunma vur beni taa kalbime yapis issiz geceler sadik bana benim en iyi arkadas resmin yatak odamda tapeten ismin önünde harbi bas elbet bir gün bana belkide geri dönebilir o hevesle yasa kaybetmeden kiymet bilinmezmis derler pasa simdi gözyaslarim sakli yagmurlu havada akar gözlerim pirlanta gibi parlasada yüregimle atesler yakar...
nakarat(selda)
Tanimadin beni eskiden kosturtup pesinden beni yeniden simdi istemiyorum artik seni ben ve birak beni kendime bu halime
KİLLA HAKAN sesin kulagima hos seyler fisildar engeller kisitlar yolumu maddi bilek büker mani kirar kolumu birde icten yaratmak ugru var esten dosttan sorular ordan burdan yorumlar ayriligimiza neden oldular simdi perde arkasindan gizli seyret beni seyret baksana ellerine kinalar yak oyna kulaklarina küpe taksana e baksana neler oldu evde cam acik yagmur doldu aslan canavar gibi delikanli bir bakista yoruldu iste bunun adi Sevgi tek kelimeyle sevmek kiminin elinde ickisi olur kimininde ekmek Hersey onun icin Hersey Tek onun ugruna Kaybettim kendimi ama daha hala rastlamadim suuruma...
nakarat(selda)
Tanimadin beni eskiden kosturtup pesinden beni yeniden simdi istemiyorum artik seni ben ve briak beni kendime bu halime
KİLLA HAKAN Nerdesin bilemem kiminle kimlerle nerde Resimlerin sobamda can vermekte su anda evde Birgün gelir günler gecer birgün kalir kalbimdeki senin icin nöbet tutan melek teskeresini alir Bir gülü binlerce kisi ister ama elbet birisi alacak gidenin arkasindan geriye sadece hatiralar kalacak son pismanlik fayda etmezmis faydasi yok ki bi etkisi kalan kalir gidenin aklinda kalan son tepkisi kapiyi cilginca vurusu gözleri islakca durusu birden birakip gitmen bir daha geri dönmedi gitmen satirlarim artik sana yazdigim siirler bitsin senden kalan son koku cami actigimda gitsin!