Killa hakan-Uzak Misin Yakindami (feat. Tone) şarkı sözleri
Yazar
Konu: Killa hakan-Uzak Misin Yakindami (feat. Tone) şarkı sözleri Ptsi Ocak 12, 2009 8:26 pm
Tone Bu bölüm almanca…
Nakarat Uzak mısın? yoksa çok mu? yakın Killa hakan,tone geliyor hele bir bakın
Killa hakan Paramparça rapler killa yine topladı -20 derece herkes hopladı Karambole geldi kendini rapçi sanan Şimdi tımarhanedesin arkandan ağlar anan Ne yollar yürüdüm ne yollar kestim Pokere oturma cahil gider restin Her köşe başa bela kırılır testin Sonra piskopat olursun gidersin tersin Eller yaban,eller hain Ya senin olur yada almancası maıne Borç para istersin yok ki kaynı Mal senin değilse derler… İşte bu hayat böyle bi boe bi bu Eşref ol yada gel kuzu kuzu Bir çirkin bir güzel dul kal kal Ayağına takmış gümüş halhal Dal dal rapler al al Sakin ol biraz kendini sal Hayat çok kısa aleme dal Çünkü bugün varsın yarın masal Çok kişi geldi,geldi geçti çok Herkes konuşuyor haberleri yok Ok gibi saplandı sırtıma sözler Gittikçe kayıt oldu deli deli gözler
Nakarat Uzak mısın? yoksa çok mu? yakın Killa hakan,tone geliyor hele bir bakın Yakın mısın? Yoksa çok mu? uzak Hele şöyle bir serinle yollar dolu tuzak
Killa hakan Haftalar aylar günler geçer geçer Kankalar dökülüyor teke teker İşte killa geldi beter beter Azgından çıkan flowlar şeker şeker İşte budur rapler hemde serin Okyanus güzel ama çokta derin Gelin diye bağırıyor durma beri Ama harbi rapler hissedenin Yazarım hızlı bazende slow Akşit baba dan beat tamamdır flow man Bak bi gözle beati takip etti sen Mest olacaksın inan harbiden Günler zor geçiyor her yol var Bir tarafta kovboy indianalar Gelde gör bi bakta kim çırak Hakkı bilde kap ötme gap çıdak Bişey diyen varsa işte budur E Yaratırım her yerde hadise Sen a demeden dersin B,E Çabuk toparlanın gelin kendinize Köpeklerim var hemde kangal Birini adını taktım can al Dişe diş göze göz pitbull Fazla etki yapma kepp colll
Nakarat Uzak mısın? yoksa çok mu? yakın Killa hakan,tone geliyor hele bir bakın Yakın mısın? Yoksa çok mu? uzak Hele şöyle bir serinle yollar dolu tuzak(x2)
Killa hakan-Uzak Misin Yakindami (feat. Tone) şarkı sözleri