Konu: killa hakan-dokunma yanar Ptsi Ocak 12, 2009 8:28 pm
Gölgem ardinda Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda
Hayatini unut kurut istikbalini ayaklar altinda ezilen seviyeni Zor gecen günleri Mazide kalsin motivasyon biraksin kominikasyon yaratsin Halüsinasyonla kalirsin Tek basina kolaymidir huzurlu yasayan varmidir Namuslu kalmak zararmidir arsizlar kanmidir Alsin seni yaradan ölmüs zaten dogmadan Erimis günes batmadan yeter bitsin bu yasam
Hayal kirikligina ugrarsin gece gündüz sayiklarsin Ayiklarsin pirincin tasini süpürge et Sen daha hala sacini Belki vefasizlar insafa gelirde yasarim hayatimi diye düsünürsün Rahmetlide öyle düsünmüstü sürünürsün Biktim kaprislerinden pusuya düsürme taktiklerinden usandim Kusandim cektim restimi bulastim bir kere sokaklara Bile bile isyankarliga zorladilar cile cile Cektim yinede yandim anam demedim pes etmedim ses etmedim Hayret ister kazan ister kaybet zengin fakir ol ama Ayip etme seyret dürüstlük insanlik nerede her tarafta nefret Kendine dert et nedeni sebebi servet hadi gel hepsini def et Pesimden kosma artikm pes et ses et
Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda Dokunma yanarsin ya bana birsey olmaz dersin zannedersin Kör kursunu tadarsin kusura bakma af edersin Cok gördük deli kanli nami sanli simdi mezar tasinda yaziyor adi kanli Bak kursun landi Düsman cakdirmaz suradina güler siritir kahbece arkandan vurur Kiritir kivirtir elinden ekmegini alir yer birakmaz Oyalar sinsi pusular haram uykular lesini kara kargalar Aaaaaaakbabalar gagalaaaar Katil parasini bilir tanir kadir inanir ates dagli Genclik atese daldi enflasyon tansiyon cikardi ates saldi Kim takar g*tü boklu popcu üc kurusluk parcayla para yapar Kim anlar Bayat hayat cürüttüler göz önünde ölüm hirkasini Giydirdiler üzerine öre öre töre tek kursunla gidersin oglum Göz önünde göz göre göreeeeeee
Ben ölmüsüm zaten annem aglar matem uykular harem Yoladaslarim sitem Kötü zaman kann vakti depresyonlarin yetti Olurmu diye sordun ben seninle yoruldum Her aci lafin arkasi tek kursunla aglatir Spekülasyon birakir istasyonda yaratir Bitir artik bu derdi dayanamam zor geldi Aci gelir her seferi al artik bu genci
Dün gece rüyalarindan gecenler bugün hatira Sade hatira Bin bir gece ülkesi degil yasam ölüm ardinda gölgem ardinda