Killa Hakan feat Bazooka Joe Gotti- İyice Dinle Lyrics Şarkı sözleri
Yazar
Konu: Killa Hakan feat Bazooka Joe Gotti- İyice Dinle Lyrics Şarkı sözleri Ptsi Ocak 12, 2009 8:33 pm
Killa Hakan feat Bazooka Joe Gotti- İyice Dinle
Semt Semt Sokak Album
KILLA HAKAN
Okunan Rapleri iyice dinle izle destur çek çaylak ! Bir içim su gibi gelir al sende doldur bi bardak ! Ne ben bi hortlağım ne satanist ne solum nede faşo ! Kalbimde Rap sevgisi vardır insanım hemide haso ! (Nakarat)
KILLA HAKAN
Ufukta göründü yine bi umut Umut karanlığa gömüldü unut Somurt şimdi tip tip bak Dumanlan kara kara düşün taşın Ne yapacaz hadi yeniden başlıycaz Volkan Karaoğlan beatleri yazın Sipere yatcağımız yerleri kazın Bi daha kontrol edip iyice bakın Nerde ne zaman nasıl gelir ölüm bilmem Ama jerjörleri takın ! Hiçbir iz bırakmadan eğer ben gidersem Sessiz herşeyi yakın.. Tepeden salt güzel gelir uzaktan bakar göz , dinlerse kulaklar Kimine köprüaltı yatak yakışır kimine altın mutfaklar Demir parmaklıkları çektim pencerelerin hepsine tek tek Kardeşlerimle bile bölüşemedim sakladım günlerde var ekmek Tekme araba tekerinden fırlamış bir jant gibi gelir yapışır suratına İşlediğin günahlar yediğin haramların namına mı geldi acaba??
KILLA HAKAN
Okunan Rapleri iyice dinle izle destur çek çaylak ! Bir içim su gibi gelir al sende doldur bi bardak ! Ne ben bi hortlağım ne satanist ne solum nede faşo ! Kalbimde Rap sevgisi vardır insanım hemide haso ! (Nakarat)
KILLA HAKAN
Bizde herkes bir kadirdir yada inanır yürekli Parmak arası bıçak oynarım durmadan boş zamanlarımda sürekli Kazma kürekli bir saldırı bu azgın Azrail misali kaldırı Çağrı hiphop zehir doludur damarımda bağlı Yangına benzinle koşma diyorsun ama çivi çiviyi sökermiş Yiğitler öldükten sonra sadece anneler gözyaşı dökermiş Neyse biz dönelim caddelere geri Aksın ak aktır ak alnımın teri Peri kızına aşık oldum sanki oldum şaşkın bir serseri Akıl istemem gerekmez Hep berduşun derdi çekilmez Güzeller ekilmez kilim dokunmaz her puştun mektubu okunmaz Yılların bilgisi kemiklerde sızlayınca belli olur akla kara delikanlı !! Kendini bişey mi zannediyorsun gezerek ortalıkta eli kanlı !!
KILLA HAKAN
Killa Hakan feat Bazooka Joe Gotti- İyice Dinle Lyrics Şarkı sözleri