Konu: Dj Akman - Nereye Kadar Paz Şub. 15, 2009 1:13 pm
NEREYE KADAR DOSTUM NEREYE KADAR SANA SÖYLÜYORUM NEREYE KADAR NEREYE KADAR DOSTUM NAREYE KADAR SANA SÖYLÜYORUM NEREYE KADAR yeşil çay resimleri zaman bir bebektin şimdi neredesin sorusu beni sevmişti dayanamıyorum sıkıntılı kalpsiz yaşamaya acaba kaderimde günahınmı vardı bana kader böyle gelmiş böyle gider artık hayatım bir duygusuz masaldı neden hasteyım yardım eden yokki etrafımda neden böyle bir hayat kaldı yine bana ufukta öten kuşların sesi gibi aklıma gelen o güzel kızın ismi gibi aklımı çalan kız seni seviyorum dedi şimdi cennette olan kız bunları bana dedi dökülen gözyaşlarım ateşi söndürmeye yeter o güzel gülüşün meleklere değer sesleniyorum burdan bendim seni seven ama ne fayda artık yoksun yanıma gelsen dostum nereye kadar NEREYE KADAR DOSTUM NEREYE KADAR SANA SÖYLÜYORUM NERYE KADAR NE4REYE KADAR DOSTUM NEREYE KADAR SANA SÖYLÜYORUM NEREYE KADAR son nefes sana hala konuşmakta ver elini bana yardım edeyim ben sana sözlerim bütün saygılı insanlara bunsdan sonra hadi kardeşçe yaşamaya kardeşim sakın yanlış yollara bakma çıkamazsın birgün bak çok zor olur sana karanlık köşelerde susup durmasana hadi bak bize sana sesleniyoruz ama biz burda size gerçekleri anlatıyoruz sevgi ve nefret bir arada yaşıyoruz zengin ve fakirlik bizde görüyoruz allah büt-ün insanlara sabır versin nediyelim onların sofrasında herhün sıcak yemek ne için aç insamların sofrasında bize allah versin ama zalim için