Konu: Dj Akman - Sen Mutlu Ol Yeter Paz Şub. 15, 2009 1:15 pm
ßir iki uc dort sonra kalßimde ßir saplanti ßunun acisi kalßime saplandi Hayat ecel olmus pesimde elleri pence olmus ensemde� Kaderim iki gozum onune akti Seni ßi ßaskasiyLa dusunemedim Serefsiz oldugunu tahmin edemedim İnkar etmem seni sevdim Ne maL oldugunu simdi ogrendim Seni bi kalemde sildim Silemedigim tek sey icimdeki nefretin Fazla aldanma zaman her derde devadir unutma
Sen beni hic hak etmedin aslinda ßeni aldatsanda sen yenildin bana Arkandan agladigimi sakin sanma ßasladik bi kere bu oyuna kurtulusun olacagini sanma
ßak sende bi yere varamadin ßak sende yikildin ßakta gor aynaya donmeye kalkma sakin bana Unutabilir miyim?ßunu bilemem aldatmana karsi seni kabullenemem Gururumu yenemem gonlumu sana veremem Ama senden bi baskasini da sevemem ßenim tek sucum seni sevmistim...
Sakma bana oyle inanmam kanmam bir daha Kandim bir defa seni sevemem bin defa Gozume sakin bir daha gorunme Geri donmek icin kapimda tepinme Kirilmis dalindaki dostluklar Duzunbazin bile terketmis seni Gulmelerim yok olup birakmis beni Hedefini nereye aldin ihanetlerle mi yasadin Gordun mu adalet yerini buluyor Yoksa hayalindeki ihanet mi yolunda yuruyor ßaksana su haline Konusmaya bile gucun yok ßana bakmaya kalmamis dermanin O bir kuldu iki hata ile kendini bende buldu İcindeki sahteligi dogrulular uzerine bastirmis Hedef yoluna saptirmis Seni sevebilmem icin tekrar mi baslasam Kanin akar mi bicagi kalbime saplasam Kalbin sever mi altinla kaplasam Utancindan toprak ariyorsun kabul etmez ßana donmek icin guven kolluyorsun fark etmez ßuna dayanmak icin omrun yetmez�
Lady-E: Seni goremez oldum artik soz vermeler yeminler ßir ruzgar esiyor seviniyoruz Kuslar geciyor havadan Hersey bitiyor sonra Seni goremez oldum sevdigim Cicekler dallar hicbir sey umurumda degil artik Anam babam insanlar Seni goremez oldum artik Nerdesin cilem bitmiyor benim ah yar nerdesin
Sevseydi gider miydi? Ozleseydi doner miydi? ßeyaz kefen giysem kabrime gelir miydi? Yari yolda birakmis senin flortlerin Sevgiye susamis bir col gibi kalmis acinacak bir halde Ayaklari ates boslugunda yuruyor Gozleriyse isik ariyor belli Gelme canin yanar elalem seni sevdigimi sanar Gelme kapimin onune bir daha kalbin kanar Can yaktin canin yasarken yasamimi elimden adlin Simdi ise tek basina kaldin ßen senin gibilerini gomerim bir bardak rakiya Sen artik kapanmis kapisin umutlarima ßir daha giremezsin kanima Silah dayasanda alnimin tam ortasina; Donmem sana bir daha Cunku ben artik YEMİNLİYİM
ßenden bu kadar sana elveda cunku; ßen o eski ben degilim artik SEN MUTLU OL YETER...