Konu: Dj Akman - Seninle Son Defa (Emcar Part 3) Paz Şub. 15, 2009 1:23 pm
$£NİNL£ $ON D£FA
Seninle Son Defa Bıktım Artık Aşkından Seni İstemiyorum Senden Nefret Ediyorum Sadece Sonsuza
Yoow Seninle Son Defa Hala Kopmadın Kopamadın Baksana Devam Ediyor Sana Olan Nefretim Senden Nefret Ediyorum Ben Bebeğim Asla Bu Nefretten Vazgeçmedim Sevdim Seni Ama Sonunda Nefret Ettim ve Hala Nefret Edeceğim Güzelim Benim Sen Benim Hayatımı Karartan Güneşim Ölmemin Tek Sebebisin Ölümümün Tek Sahibi Sensin Bunu Bilirsin Benim Gözlerim Seninle Açıldı Fakat Kapanmayacak Bunu Bilesin Benim Kaderim Böyle Yazılmış Hangi Engel Olursa Olsun Bebeğim Seni Affetmeyeceğimi Bilirsin Senden Nefret Edeceğim Bunu Bilesin Öyle Çok Mutluyum Ki Sensiz Allahımdan Gelen En Değerli Hediye Ben Baska Ne İsterimki Tanrıdan Benden Ayrıl Git Yanımdan İşte Benimkisi Ölümsüz Nefretlerden
Seninle Son Defa Bıktım Artık Aşkından Seni İstemiyorum Senden Nefret Ediyorum Sadece Sonsuza
Yoow Dünya Pisliği Pisliğim Benim Seni Kalbimden Def Ettim ve Hep Nefret Edeceğim Sana Verdiklerim Haram Olsun Bebeğim Sen Benim Tek Nefret Nefrettimsin Her Zaman Güçlü Taraf Sendin Kimseyi Dinlemedin Ama Ortadan Kayboldun Beraber Yaşadığımız Hayattanda Sendende Nefret Ediyorum ve Edeceğim Ben Senden Nefret Ediyorum Bebeğim Benim Nefretim Dağlardanda Yüce Hangi Nefret Benziyor Benimkisine Artık İstemiyorum Beah Güzelim Sen Benim En Büyük Nefretimsin İyiki Sen Varsın Benim Nefretimsin Senden Nefret Ediyorum Ben Canısı Seni Sen Olduğun İçin Nefret Ettim Ben Aşkısı Yokmu Benim O Kara Nefretim Anlatılar Sana Olan Nefretimi Bıraktım Seni Ben Çiçeğim
Hee Yoow Seninle Son Defa Ben eMCaR Part There Special Special Text For MiSs MiSs Miss Canix 2oo6 İki Bin Altı
Seninle Son Defa Bıktım Artık Aşkından Seni İstemiyorum Senden Nefret Ediyorum Sadece Sonsuza eMCaR & bA$Ak Ft aKMan