Konu: Dj Akman - Sıra Geldi Sana (feat Son Nefes) Paz Şub. 15, 2009 1:26 pm
sıra geldi sana dinlesene beni bir defa yanıyorum yanıyorum yürekten gidiyorum acılarım birikiyor allahsızlar gülüyor yalanlar yine gülerek gidiyor
...acılarla baş başa kalıyorum yenildim dayanamıyorum sıkıntılı kalpsiz sevindim hayatımın gerçeği bir film gibi geldi geçti yalanların tarafı gene onlar sevindi dünya sevindikçe kafama acılar geliyor yinede duygularımı zor tutuyorum senelerdir katlanıyorum bütün bu acılara ama ne fayda herşey gider fani yola
sıra geldi sana dinlesene beni bir defa yanıyorum yanıyorum yürekten gidiyorum acılarım birikiyor allahsızlar gülüyor yalanlar yine gülerek gidiyor...2x
geldim söyledim sokaktaki hayatı verdim gercekleri serdim sonnefesle yine geldim avrupa da yaşıyoruz senelerdir geziyoruz kurtaramazsın burda ki zehır dolu yaşamda şimdi sana zamansız hayatla karşında her tarafta allahsız baksana etrafına yolumuz uzun devam ediyoruz hayatta pislikten başka bişey göremiyoruz sokakta
09 effekentli: sıra geldi sana dinlesene beni bir defa yanıyorum yanıyorum yürekten gidiyorum acılarım birikiyor allahsızlar gülüyor yalanlar yine gülerek gidiyor
sonnefes: ne oldu ana ne oldu baba.. kimse bakmaz garibana ne oldu insana.. ne oldu sana ne oldu bana niye böyle yaşıyoruz bu hayatta...
niye böyle yaşıyoruz bu hayatta,soruyorum sana,cevap versene bana,cevap versene...